Φυσικά οι Rusty Bowers θα ψήφιζαν ξανά τον Trump – Mother Jones

14
Φυσικά οι Rusty Bowers θα ψήφιζαν ξανά τον Trump – Mother Jones

«Εάν (ο Τραμπ) είναι ο υποψήφιος, αν ήταν εναντίον του Μπάιντεν, θα τον ξαναψήφιζα», είπε ο Μπάουερς. «Απλά επειδή αυτό που έκανε την πρώτη φορά, πριν από τον COVID, ήταν τόσο καλό για την κομητεία. Κατά την άποψή μου ήταν υπέροχο.”

Επιβεβαιώνοντας ότι θα εξακολουθούσε να υποστηρίζει τον Τραμπ για τον Μπάιντεν, ο Μπάουερς προσχώρησε στους πρώην γενικούς εισαγγελείς Μπιλ Μπαρ και ηγέτης της μειοψηφίας της Γερουσίας Μιτς ΜακΚόνελοι οποίοι και οι δύο έχουν επανειλημμένα καταδικάσει τα εκλογικά ψέματα και την απόπειρα πραξικοπήματος του Τραμπ—μόνο κατάσταση ότι θα εξακολουθούσαν υποστήριξη τον σε γενικές εκλογές.

Ο Μπάουερς μπορεί να κράτησε τον όρκο του μετά τις εκλογές του 2020. Μπορεί να δέχτηκε να καταθέσει ζωντανά ενώπιον της επιτροπής της 6ης Ιανουαρίου. Αλλά αν άνθρωποι σαν αυτόν διατηρήσουν την προθυμία τους να υποστηρίξουν τον Τραμπ μπροστά σε σαφείς και πειστικές αποδείξεις ότι αποτελεί άνευ προηγουμένου απειλή για τη δημοκρατία, απλώς αυξάνουν την πιθανότητα να επαναληφθεί η απόπειρα πραξικοπήματος που τους τρόμαξε το 2020, με περισσότερα επιτυχία, στο εγγύς μέλλον.

Leave a Reply